Gemiddelde waardering gebaseerd op 8 review(s)

Goede laarzen, naast de veiligheid, lopen ze ook nog eens goed.


07/02/2020 Beoordeeld door:

Erg tevreden, uitstekende laarzen, keurig verpakt en snel geleverd!!


28/08/2019 Beoordeeld door:

Mooie laarzen en de maat is goed. Snelle levering. Perfect.


30/06/2019 Beoordeeld door:

Perfecte pasvorm. Komt overeen met je gewone schoenmaat. Hoewel er gezegd werd in diverse fora dat bij eerste gebruik deze laars wat stug kan zijn heb ik er geen probleem mee gehad. En fijn dat er een gratis onderhoudssetje bij zat voor nog langere levensduur!


05/04/2019 Beoordeeld door:

Mooie laars voor een nette prijs. De laarzen zijn wel strakker/netter dan op de foto. Hierop lijkt het opgeruwd leer. Nette en snelle service van Stolwijk.


05/01/2019 Beoordeeld door:

prima kwaliteit laars, gladde binnenvoering zodat de sokken ook heel blijven. Inlopen wel nodig, erg stug de eerste dagen.


24/12/2018 Beoordeeld door:

Snelle levering mooi product en het set onderhoud erbij is ook super. eerste indruk van de laarzen is goed zit goed loopt goed lange termijn weten we nog niet.


21/10/2018 Beoordeeld door:

Erg prettige laarzen, goed ingevet waardoor lekker waterbestendig. (zijn natuurlijk geen regenlaarzen maar de paar regen/stortbuien op de fiets tot nu toe gingen prima) Zien er goed uit, best nette werkschoenen. Mijn enige probleempje ermee is dat ze rechts in de neus een beetje klemmen na lang dragen maar dat heb ik meestal met stalen neuzen, mijn rechter voet lijkt iets van een halve maat groter te zijn dan de linker maar dat is dus niet een probleem van deze laarzen.


21/10/2017 Beoordeeld door:
Pagina(s) gevonden: